Beerzym Rapid
Speciální enzym, který zabraňuje tvorbě diacetylu během fermentace a skladování
Popis produktu Beerzym® Rapid je speciální enzym, který zabraňuje tvorbě diacetylu během fermentace a skladování. Hlavní enzymatická aktivita je založena na alfa-acetolaktát dekarboxyláze. Zabraňuje tvorbě diacetylu v pivu přímou přeměnou ?-acetolaktátu na acetoin. ?-acetolaktát, prekurzor diacetylu, vzniká během fermentace a skladování. Beerzym® Rapid rozkládá ?-acetolaktát a brání mu v reakci a tvorbě diacetylu. Beerzym® Rapid je mírně zakalená tekutá enzymová suspenze. Při použití při vaření enzym zkracuje dobu zrání, uvolňuje skladovací nádoby a zvyšuje kapacitu pivovaru. Beerzym® Rapid je ?-acetolaktát dekarboxyláza aktivní při nízkých teplotách, která se přidává do studené mladiny na samém začátku fermentace. Beerzym® Rapid tedy vede k rychlejší harmonizaci chutě a zrání zeleného piva, výrazně zkracuje dobu zrání. Při aplikaci Beerzym® Rapid prosím dodržujte všechna federální, státní a místní pravidla a předpisy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Podpora kvašení a kvasnic |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.