Dextróza 1kg
Glukosa krystalická neboli dextróza (hroznový cukr, d-glukóza) je nejrozšířenějším monosacharidem vyskytujícím se v mnoha plodech, zejména v hroznovém vínu.
Kompletní specifikace
Glukosa krystalická neboli dextróza (hroznový cukr, d-glukóza) je nejrozšířenějším monosacharidem vyskytujícím se v mnoha plodech, zejména v hroznovém vínu. Je základním sacharidem, který slouží jako důležitý zdroj energie.
Vhodná jako přídavek do mladiny pro zvýšení obsahu alkoholu ve výsledném pivu a jako surogace k druhotnému kvašení piva. Pivo se v ležáckých nádobách nasytí přirozenou cestou CO2,dávkování 3g na 500ml.
Uchovejte v suchu a chladu.
Balení 1kg
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kvasné cukry a maltózy |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář