Kompletní specifikace
LalBrew Farmhouse™ je nediastatický hybrid, který byl vybrán pro výrobu sezónních a farmářských piv.
Výzkumný tým použil klasické a non-GMO metody k odstranění genu STA1, odpovědného za diastatickou aktivitu kvasinek Saison. (Dokáže si poradit i s některými dextriny - nezkvasitelnými cukry).
Navíc patentovaná technologie zUniversity of California Davis (USA) zajišťuje, že kmen nebude produkovat sirovodík (H2S)pachutě, čímž se zlepšují vlastnosti aroma kvasinek. (Hřebíček, pepř, tropické ovoce).
Prokvašení: vysoké
Flokulace: nízká
Teplota fermentace: 22-30°C
Dávkování: 0,5 - 1g na litr mladiny
Balení 11g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Svrchní kvašení |
---|---|
Hmotnost: | 0.01 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář