Pro norská farmářská piva a rychle kvašená neutrální piva.
LalBrew Voss™ podporuje široký rozsah teplot fermentace mezi 25 – 40 °C s velmi vysokým optimálním rozsahem 35 – 40 °C.
Velmi rychlých fermentací je dosaženo v optimálním teplotním rozsahu s úplným prokvašením typicky dosaženým během 2-3 dnů.
Chuťový profil je konzistentní v celém teplotním rozsahu: neutrální s jemnými ovocnými tóny pomeranče a citrusů.
Sedimentace je velmi vysoká a dosahuje se čirého piva bez filtrace nebo použití pomocných látek.
Prokvašení: vysoké
Flokulace: velmi vysoká
Teplota fermentace: 25-40°C - ideální 35-40°C
Dávkování: 0,5 - 1g na litr mladiny
Balení 11g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Svrchní kvašení |
---|---|
Hmotnost: | 0.01 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.