M66 Hophead Ale
Hophead Ale Yeast je speciální směs kvasinek a enzymů navržená ke zvýšení aromatických látek a esterů chmele ve vašem pivu.
Hophead Ale Yeast je speciální směs kvasinek a enzymů navržená ke zvýšení aromatických látek a esterů chmele ve vašem pivu.
M66 přináší do popředí ovocné, citrusové tóny chmele a poskytuje vyváženou sladovou chuť a chmelový aroma profil. Vybrané enzymy zlepšují vůni a chuť chmele a ovocných přísad.
Ideální pro New England IPA, Juicy IPA, Hazy IPA, American IPA, American Pale Ale a jiné.
Složení:
Rozsah pracovních teplot 18 - 22°C
Sedimentace vysoká
Prokvášení střední
Složení:
Kvasinky (Saccharomyces cerevisiae)
Enzymy (Pektynáza, Beta-glukosidáza)
Emulgator E491
Použití: Nejdříve namočit kvasnice do čisté, sterilní vody při teplotě 23°C. Množství tekutiny by mělo být 10x větší než je váha kvasnic. 15-30 min. lehce míchat. Dále dalších 30 minut míchat. Teprve teď jsou kvasnice vhodné na kvašení a pro použití v kvasné nádobě.
Alternativní použití: sušené, rozdrobené kvasnice se přidají přímo na povrch sladiny do kvasné nádrže. Důležité je, aby teplota byla přes 20°C. Kvasnice je nutné rovnoměrně rozdělit, aby se nedělaly hrudky. Počkat 30 minut a potom vše velice důkladně promíchat.
Skladování v suchu a chladu pod 10°C.
Neobsahují GMO
Balení sáček 10,5g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Svrchní kvašení |
---|---|
Hmotnost: | 0.01 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.